Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Καλώς ορίσαμε!!! (10/01/2022)

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Εύχομαι ολόψυχα σε εσάς και τις οικογένειές σας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

Ξεκινάμε με ενδεικτικές φωτογραφίες από χριστουγεννιάτικες δράσεις που κάναμε πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και ελπίζουμε να υλοποιήσουμε πολλές ακόμη νέες δράσεις...


Το μικρό μας δεντράκι στολίστηκε με ζωγραφιές-στολίδια που έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά. Έπειτα, περιτριγυρίστηκε από τα δωράκια που ετοίμασε η εκπαιδευτικός και με τα βιβλία που μας απέστειλε και μας χάρισε η κ. Ζέτα Γκέτα, συγγραφέας των βιβλίων που αναφέρονται στην αδέσποτη σκυλίτσα, Λουλού. Την ευχαριστούμε θερμά κι ελπίζουμε να της πάρουμε συνέντευξη σύντομα!!!






Παρακολουθήσατε παιδικές ταινίες, ακούσαμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, φτιάξαμε χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές. 







Μάλιστα, μία από τις ζωγραφιές μας έγινε η χριστουγεννιάτικη κάρτα του σχολείου μας!


https://blogs.sch.gr/dipotam/2021/12/21/christoygenniatikes-eyches/

Παίξαμε on line games και κόψαμε τούρτα!



Φτιάξαμε τα δικά μας κουλουράκια!!!














Μην ξεχάσουμε βέβαια πως εκδώσαμε το περιοδικό μας! Μία από τις δραστηριότητες που υλοποιήσαμε στα πλαίσια του περιοδικού ήταν η δημιουργία ενός ημερολογίου για το 2022! Σας το παρουσιάζουμε με πολλή αγάπη!


Φυσικά, ως ημέρα προσαρμογής η σημερινή δεν συνοδεύεται από κάποια εργασία για το σπίτι. Αύριο, όμως, όλα τα ζωάκια να ελέγξουν τα καθήκοντά τους!


Και πάλι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επαναλήψεις!

Για την Γ τάξη: Κάθετοι πολλαπλασιασμοί: https://www.liveworksheets.com/w/el/mathimatika/597726 Συνοπτικός (Στιγμιαίος) Μέλλοντας και Εξακολ...